Velkommen i Billund Rollespilsforening

I Billund Rollespilsforening, som er en underafdeling af Billund Idrætsforening, har du mulighed for at være aktiv på to måder:

• 6 søndage årligt (april, maj, juni, august, september og oktober) kan du deltage i LIVEROLLESPIL, som er ledet af Rune Stræde Andersen.
    Liverollespillet foregår ved Spejderhuset (Kærhusvej 4) fra kl. 12-17. Forældre må meget gerne deltage. Husk mad og drikke!
  • Hver onsdag og torsdag fra kl. 16-21 har du mulighed for at spille PEN & PAPER.
    Der spilles forskellige typer for fantasyspil. Mød op i mødelokale 2 i Billund Hallen. Gamemaster er Rune Stræde Andersen og hans assistenter.

Derudover deltager Rollespilforeningen i Billund Kommunes sommerferietilbud til børn og unge i uge 27, hvor du både kan lave våben og spille liverollespil.

Der vil desuden være spilleevents i weekender i løbet af året (NB ekstra betaling)
Se også vores Facebook gruppe.

Datoer for LIVEROLLESPIL 2015

• Søndag den 12. april
  • Søndag den 10. maj
  • Søndag 14. juni
  • Uge 27 (se folderen vedr. Sommertilbud for børn og unge i Billund Kommune)
  • Søndag den 9. august
  • Søndag den 13. september
  • Søndag den 11. oktober

OBS Indholdet af liverollespillene planlægges i år i samarbejde med rollespilsforeninger i Esbjerg og Åbenrå, hvilket betyder, at man kan deltage i deres arrangementer med sin karakter.

I tilfælde af dårligt vejr kan der ske aflysninger. Se vores Facebook gruppe for mere information.

Kontingenter i 2015

• Liverollespil: 120 kr.
  • Pen & Paper: 200 kr.

For mere information er du velkommen til at tage kontakt til:

• Rune Stræde Andersen (gamemaster) tlf. 61 39 26 39
  • Sussi Petersen (formand) tlf. 75 35 34 23