VELKOMMEN

BI Body Bike er optimal træning for alle!

Uanset om du er top-atlet eller overvægtig, får du optimal træning på en body bike cykel.

Body Bike er for alle!

Body Bike er en skånsom form for idræt; knæ og ankelled er ikke i nærheden af den belastning, de ville være udsat for ved f.eks. løb eller Aerobic, og derfor er Body Bike løsningen for mange, der ikke kan klare andre motionsformer.

Man cykler indendørs på en specialcykel, hvor vores uddannede instruktører vil sikre en effektiv træning, der afhængigt af hvilket hold man deltager på, vil sikre den rette blanding konditions, udholdenhed, styrke og fedtforbrændings træning.

Med fokus på musik, som et bærende element køres der et program bestående af intervaller.

Disse intervaller vil være af forskellig længde og i varierende intensitet. Målet er at sikre, at deltagerne får en god oplevelse uden trivialiteter således at træningen opleves inspirerende.

Meget få motionsformer har samme trænings effektivitet som Body Bike, dette skyldes, at bevægelserne ikke kræver megen koordination og at deltagerne derfor kan fokusere deres energi på selve træningen.

Som deltager kan du vælge mellem et af vores mange hold.

Er du ny på holdet eller aldrig før prøvet spinning, så skal du møde i god tid før holdstart, så vi kan få indstillet din cykel og give dig info om spinning m.m.

Hvis du deltager på flere hold, får du det endnu billigere :-)

TILMELDING HER!

Vi ses hos BI Body Bike :-)